Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Effect of voltage gradient on ohmic thawing characteristics of sour cherry juice concentrates for the temperature range of −18℃ to +4℃
 
 
Titel: Effect of voltage gradient on ohmic thawing characteristics of sour cherry juice concentrates for the temperature range of −18℃ to +4℃
Auteur: Cokgezme, Omer Faruk
Icier, Filiz
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 25 (2019) nr. 8 pagina's 659-670
Jaar: 2019-12
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland