Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Effects of gamma ray, electron beam, and X-ray on the reduction of Aspergillus flavus on red pepper powder (Capsicum annuum L.) and gochujang (red pepper paste)
 
 
Titel: Effects of gamma ray, electron beam, and X-ray on the reduction of Aspergillus flavus on red pepper powder (Capsicum annuum L.) and gochujang (red pepper paste)
Auteur: Byun, Kye-Hwan
Cho, Min-Jung
Park, Shin-Young
Chun, Hyang Sook
Ha, Sang-Do
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 25 (2019) nr. 8 pagina's 649-658
Jaar: 2019-12
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland