Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Formulation and characterization of an optimized functional beverage from hibiscus (Hibiscus sabdariffa L.) and green tea (Camellia sinensis L.)
 
 
Titel: Formulation and characterization of an optimized functional beverage from hibiscus (Hibiscus sabdariffa L.) and green tea (Camellia sinensis L.)
Auteur: Preciado-Saldaña, Alejandra M
Abraham Domínguez-Avila, J
Fernando Ayala-Zavala, J
Villegas-Ochoa, Mónica A
Sáyago-Ayerdi, Sonia G
Wall-Medrano, Abraham
González-Córdova, AF
González-Aguilar, Gustavo A
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 25 (2019) nr. 7 pagina's 547-561
Jaar: 2019-10
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland