Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 8 gevonden artikelen
 
 
  The use of high-in-β-glucan oat fibre powder as a structuring agent in gluten-free yeast-leavened cake
 
 
Titel: The use of high-in-β-glucan oat fibre powder as a structuring agent in gluten-free yeast-leavened cake
Auteur: Karp, Sabina
Wyrwisz, Jarosław
Kurek, Marcin Andrzej
Wierzbicka, Agnieszka
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 25 (2019) nr. 7 pagina's 618-629
Jaar: 2019-10
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland