Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation and modeling of changes in shelf life, firmness and color of ‘Hass’ avocado depending on storage temperature
 
 
Titel: Evaluation and modeling of changes in shelf life, firmness and color of ‘Hass’ avocado depending on storage temperature
Auteur: Sierra, Neidy M
Londoño, Alexandra
Gómez, José M
Herrera, Aníbal O
Castellanos, Diego A
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 25 (2019) nr. 5 pagina's 370-384
Jaar: 2019-07
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland