Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of hot-air drying conditions for cassava flour for its application in gluten-free pasta formulation
 
 
Titel: Optimization of hot-air drying conditions for cassava flour for its application in gluten-free pasta formulation
Auteur: Ramírez, M
Tenorio, MJ
Ramírez, C
Jaques, A
Nuñez, H
Simpson, R
Vega, O
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 25 (2019) nr. 5 pagina's 414-428
Jaar: 2019-07
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland