Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Influence of pH value on microstructure of oil-in-water emulsions stabilized by chickpea protein flour
 
 
Titel: Influence of pH value on microstructure of oil-in-water emulsions stabilized by chickpea protein flour
Auteur: Felix, Manuel
Isurralde, Nadia
Romero, Alberto
Guerrero, Antonio
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 24 (2018) nr. 7 pagina's 555-563
Jaar: 2018-10
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland