Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Development of edible films obtained from submicron emulsions based on whey protein concentrate, oil/beeswax and brea gum
 
 
Titel: Development of edible films obtained from submicron emulsions based on whey protein concentrate, oil/beeswax and brea gum
Auteur: Cecchini, Juan Pablo
Spotti, MarĂ­a J
Piagentini, Andrea M
Milt, Viviana G
Carrara, Carlos R
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 23 (2017) nr. 4 pagina's 371-381
Jaar: 2017-06
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland