Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 6 gevonden artikelen
 
 
  Ultrasonic-assisted enzymatic extraction of phenolics from broccoli (Brassica oleracea L. var. italica) inflorescences and evaluation of antioxidant activity in vitro
 
 
Titel: Ultrasonic-assisted enzymatic extraction of phenolics from broccoli (Brassica oleracea L. var. italica) inflorescences and evaluation of antioxidant activity in vitro
Auteur: Wu, Hao
Zhu, Junxiang
Yang, Long
Wang, Ran
Wang, Chengrong
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 21 (2015) nr. 4 pagina's 306-319
Jaar: 2015-06
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 6 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland