Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Inulin Addition in Starch-based Dairy Desserts: Instrumental Texture and Sensory Aspects
 
 
Titel: Inulin Addition in Starch-based Dairy Desserts: Instrumental Texture and Sensory Aspects
Auteur: Lobato, L.P.
Grossmann, M.V.E.
Benassi, M.T.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 15 (2009) nr. 4 pagina's 317-323
Jaar: 2009-08
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland