Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Dough and Breadmaking Properties of Wheat Flour Substituted by 10% with Germinated Quinoa Flour
 
 
Titel: Dough and Breadmaking Properties of Wheat Flour Substituted by 10% with Germinated Quinoa Flour
Auteur: Park, S. H.
Morita, N.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 11 (2005) nr. 6 pagina's 471-476
Jaar: 2005-12
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland