Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Influence of the Presence of the Lees during Oak Ageing on Colour and Phenolic Compounds Composition of Red Wine
 
 
Titel: Influence of the Presence of the Lees during Oak Ageing on Colour and Phenolic Compounds Composition of Red Wine
Auteur: RodrÌguez, M.
Lez·un, J.
Canals, R.
Llaudy, M. C.
Canals, J. M.
Zamora, F.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 11 (2005) nr. 4 pagina's 289-295
Jaar: 2005-08
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland