Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 256 gevonden artikelen
 
 
  Bookreviews : Ciencia de la carne. R. A. Lawrie. 3ª edición. Traducido por A. Marcos Barrado, P.L. López Buesa y B. Marcos Esteban. Publicado en 1998 por Editorial Acribia, Royo 23, 50006 Zaragoza, España. XXI + 367 pp., ISBN: 84 200 0856 7
 
 
Titel: Bookreviews : Ciencia de la carne. R. A. Lawrie. 3ª edición. Traducido por A. Marcos Barrado, P.L. López Buesa y B. Marcos Esteban. Publicado en 1998 por Editorial Acribia, Royo 23, 50006 Zaragoza, España. XXI + 367 pp., ISBN: 84 200 0856 7
Auteur:
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 5 (1999) nr. 2 pagina's 183-183
Jaar: 1999-0
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 256 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland