Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Stir-Fry Cooking with Different Edible Oils on the Phytochemical Composition of Broccoli
 
 
Titel: Effects of Stir-Fry Cooking with Different Edible Oils on the Phytochemical Composition of Broccoli
Auteur: Moreno, Diego A.
López-Berenguer, Carmen
García-Viguera, Cristina
Verschenen in: Journal of food science
Paginering: Jaargang 72 (2007) nr. 1 pagina's S064-S068
Jaar: 2007-01
Inhoud:
Uitgever: Blackwell Publishing Inc, Malden, USA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland