Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Effect of lactic acid fermentation of onions (Allium cepa) on the composition of flavonol glucosides
 
 
Titel: Effect of lactic acid fermentation of onions (Allium cepa) on the composition of flavonol glucosides
Auteur: Bisakowski, Barbara
Atwal, Avtar S.
Gardner, Nancy
Champagne, Claude P.
Verschenen in: International journal of food science & technology
Paginering: Jaargang 42 (2007) nr. 7 pagina's 783-789
Jaar: 2007-07
Inhoud:
Uitgever: Blackwell Publishing Ltd, Oxford, UK
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland