Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Effect of pretreatments and freezing rate on the firmness of potato tissue after a freeze–thaw cycle
 
 
Titel: Effect of pretreatments and freezing rate on the firmness of potato tissue after a freeze–thaw cycle
Auteur: Carbonell, Sergio
Oliveira, Jorge C.
Kelly, Alan L.
Verschenen in: International journal of food science & technology
Paginering: Jaargang 41 (2006) nr. 7 pagina's 757-767
Jaar: 2006-08
Inhoud:
Uitgever: Blackwell Publishing Ltd, Oxford, UK
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland