Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Thermal, microstructural and textural characterisation of gelatinised corn, cassava and yam starch blends
 
 
Titel: Thermal, microstructural and textural characterisation of gelatinised corn, cassava and yam starch blends
Auteur: Karam, Laura B.
Ferrero, Cristina
Martino, Miriam N.
Zaritzky, Noemi E.
Grossmann, MarĂ­a Victoria E.
Verschenen in: International journal of food science & technology
Paginering: Jaargang 41 (2006) nr. 7 pagina's 805-812
Jaar: 2006-08
Inhoud:
Uitgever: Blackwell Publishing Ltd, Oxford, UK
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland