Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 32 gevonden artikelen
 
 
  The optimization of the extrusion process when using maize flour with a modified amino acid profile for making tortillas
 
 
Titel: The optimization of the extrusion process when using maize flour with a modified amino acid profile for making tortillas
Auteur: Milán-Carrillo, Jorge
Gutiérrez-Dorado, Roberto
Perales-Sánchez, Janitzio Xiomara Karina
Cuevas-Rodríguez, Edith Oliva
Ramírez-Wong, Benjamin
Reyes-Moreno, Cuauhtémocc
Verschenen in: International journal of food science & technology
Paginering: Jaargang 41 (2006) nr. 7 pagina's 727-736
Jaar: 2006-08
Inhoud:
Uitgever: Blackwell Publishing Ltd, Oxford, UK
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland