Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical and sensory properties of protein-fortified cookies according to the ratio of isolated soy protein to whey protein
 
 
Titel: Physicochemical and sensory properties of protein-fortified cookies according to the ratio of isolated soy protein to whey protein
Auteur: Park, Hye-Rin
Kim, Ga-Hyun
Na, Yeseul
Oh, Ji-Eun
Cho, Mi-Sook
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 30 () nr. 5 pagina's 653-661
Jaar: 2021-05-06
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland