Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Promoting effect of the Maillard reaction products produced during the stir-frying process of Hordei Fructus Germinatus on the intestinal absorption of active ingredients in Hordei Fructus Germinatus
 
 
Titel: Promoting effect of the Maillard reaction products produced during the stir-frying process of Hordei Fructus Germinatus on the intestinal absorption of active ingredients in Hordei Fructus Germinatus
Auteur: Wu, Lu
Tan, Li Xia
Gong, Fen Fang
Xia, Yu
Chu, Rui Ge
Yang, Hua Sheng
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 30 () nr. 5 pagina's 631-642
Jaar: 2021-04-23
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland