Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Biodiversity and technological properties of yeasts from Turkish sourdough
 
 
Titel: Biodiversity and technological properties of yeasts from Turkish sourdough
Auteur: Arici, Muhammet
Ozulku, Gorkem
Yildirim, Rusen Metin
Sagdic, Osman
Durak, M. Zeki
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 27 (2017) nr. 2 pagina's 499-508
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland