Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Effects of different types of salts on the growth of lactic acid bacteria and yeasts during kimchi fermentation
 
 
Titel: Effects of different types of salts on the growth of lactic acid bacteria and yeasts during kimchi fermentation
Auteur: Lee, Kang Wook
Shim, Jae Min
Kim, Dong Wook
Yao, Zhuang
Kim, Jeong A.
Kim, Hyun-Jin
Kim, Jeong Hwan
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 27 (2017) nr. 2 pagina's 489-498
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland