Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Effect of different cooking methods on the content of vitamins and true retention in selected vegetables
 
 
Titel: Effect of different cooking methods on the content of vitamins and true retention in selected vegetables
Auteur: Lee, Seongeung
Choi, Youngmin
Jeong, Heon Sang
Lee, Junsoo
Sung, Jeehye
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 27 (2017) nr. 2 pagina's 333-342
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland