Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Effects of milling on aromatics, lipophilic phytonutrients, and fatty acids in unprocessed white rice of scented rice ‘Cheonjihyang-1-se’
 
 
Titel: Effects of milling on aromatics, lipophilic phytonutrients, and fatty acids in unprocessed white rice of scented rice ‘Cheonjihyang-1-se’
Auteur: Mahmud, M. M. Chayan
Oh, Yejin
Kim, Tae-Hyeong
Cho, Yoo-Hyun
Lee, Young-Sang
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 27 (2017) nr. 2 pagina's 383-392
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland