Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Development of a novel fermented pumpkin-based beverage inoculated with water kefir grains: a response surface methodology approach
 
 
Titel: Development of a novel fermented pumpkin-based beverage inoculated with water kefir grains: a response surface methodology approach
Auteur: Koh, Wee Yin
Utra, Uthumporn
Rosma, Ahmad
Effarizah, Mohd. Esah
Rosli, Wan Ishak Wan
Park, Yong-Ha
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 27 (2017) nr. 2 pagina's 525-535
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland