Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Classification and fatty acid composition analysis of Cronobacter spp. isolated from powdered infant formula in China
 
 
Titel: Classification and fatty acid composition analysis of Cronobacter spp. isolated from powdered infant formula in China
Auteur: Yang, Xiaojuan
Wu, Qingping
Zhang, Jumei
Guo, Weipeng
Mo, Shuping
Liu, Shengrong
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 25 (2016) nr. 4 pagina's 1109-1113
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland