Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Effect of supplementation of low-molecular-weight chitosan oligosaccharide, GO2KA1, on postprandial blood glucose levels in healthy individuals following bread consumption
 
 
Titel: Effect of supplementation of low-molecular-weight chitosan oligosaccharide, GO2KA1, on postprandial blood glucose levels in healthy individuals following bread consumption
Auteur: Kang, Yu-Ri
Choi, Hwang-Yong
Lee, Jung-Yun
Jang, Soo-In
Oh, Jung-Bae
Kim, Justin S.
Lee, Jong-Wook
Jo, Sung-Hoon
Ha, Kyoung-Soo
Lee, Mee-Sook
Kim, Young-Cheul
Apostolidis, Emmanouil
Kwon, Young-In
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 25 (2016) nr. 3 pagina's 911-914
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland