Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Effect of sucrose fatty acid esters with different hydrophilic-lipophilic balance values on pasting and rheological properties of waxy rice flour
 
 
Titel: Effect of sucrose fatty acid esters with different hydrophilic-lipophilic balance values on pasting and rheological properties of waxy rice flour
Auteur: Fang, Sheng
Zuo, Xiao-Bo
Xu, Hua-Neng
Meng, Yue-Cheng
Liu, Yan-Mei
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 25 (2016) nr. 3 pagina's 721-727
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland