Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Effects of glycinin basic polypeptide on sensory and physicochemical properties of chilled pork
 
 
Titel: Effects of glycinin basic polypeptide on sensory and physicochemical properties of chilled pork
Auteur: Li, Ying-Qiu
Hao, Man
Yang, Jie
Mo, Hai-Zhen
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 25 (2016) nr. 3 pagina's 803-809
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland