Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Bioprocess production of sea cucumber rice wine and characterization of functional components and antioxidant activities
 
 
Titel: Bioprocess production of sea cucumber rice wine and characterization of functional components and antioxidant activities
Auteur: He, Shuai
Wang, Lin
Dong, Hao
Liu, Pei
Shi, Peiyu
Li, Xuemin
Ren, Xingchen
Lv, Ning
Liu, Yanan
Xue, Changhu
Lin, Hong
Mao, Xiangzhao
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 23 (2014) nr. 3 pagina's 807-814
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland