Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Characteristics of Cheonggukjang produced by the rotative fermentation method
 
 
Titel: Characteristics of Cheonggukjang produced by the rotative fermentation method
Auteur: Lee, Nam Keun
Cho, Il Jae
Park, Joung Whan
Kim, Byung Yong
Hahm, Young Tae
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 19 (2010) nr. 1 pagina's 115-119
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland