Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Improvement in Shelf Life of Rough and Brown Rice Using Infrared Radiation Heating
 
 
Titel: Improvement in Shelf Life of Rough and Brown Rice Using Infrared Radiation Heating
Auteur: Ding, Chao
Khir, Ragab
Pan, Zhongli
Zhao, Liming
Tu, Kang
El-Mashad, Hamed
McHugh, Tara H.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 8 (2015) nr. 5 pagina's 1149-1159
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland