Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Immobilization of β-Glucosidase and Its Application for Enhancement of Aroma Precursors in Muscat Wine
 
 
Titel: Immobilization of β-Glucosidase and Its Application for Enhancement of Aroma Precursors in Muscat Wine
Auteur: Romo-Sánchez, Sheila
Arévalo-Villena, María
García Romero, Esteban
Ramirez, Héctor L.
Briones Pérez, Ana
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 7 (2013) nr. 5 pagina's 1381-1392
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland