Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Adding Apple Polyphenols Before and After Fermentation on the Properties of Drinking Yoghurt
 
 
Titel: Effects of Adding Apple Polyphenols Before and After Fermentation on the Properties of Drinking Yoghurt
Auteur: Sun-Waterhouse, Dongxiao
Zhou, Jing
Wadhwa, Sandhya S.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 5 (2011) nr. 7 pagina's 2674-2686
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland