Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Enzymatic Liquefaction, Maltodextrin Concentration, and Spray-Dryer Air Inlet Temperature on Pumpkin Powder Characteristics
 
 
Titel: Effects of Enzymatic Liquefaction, Maltodextrin Concentration, and Spray-Dryer Air Inlet Temperature on Pumpkin Powder Characteristics
Auteur: Shavakhi, Forough
Boo, Huey Chern
Osman, Azizah
Ghazali, Hasanah Mohd.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 5 (2011) nr. 7 pagina's 2837-2847
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland