Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 57 van 62 gevonden artikelen
 
 
  The Effect of Yeast Species from Raw Milk in China on Proteolysis and Aroma Compound Formation in Camembert-Type Cheese
 
 
Titel: The Effect of Yeast Species from Raw Milk in China on Proteolysis and Aroma Compound Formation in Camembert-Type Cheese
Auteur: Chen, Li-shui
Cui, Jie
Ding, Qing-bo
Ma, Ying
Chen, Li-jun
Dong, Jing-ying
Jiang, Tie-ming
Maubois, Jean-louis
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 5 (2011) nr. 6 pagina's 2548-2556
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 57 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland