Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 55 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Technological Assessment of Chestnut Flour Doughs Regarding to Doughs from Other Commercial Flours and Formulations
 
 
Titel: Technological Assessment of Chestnut Flour Doughs Regarding to Doughs from Other Commercial Flours and Formulations
Auteur: Moreira, Ramón
Chenlo, Francisco
Torres, María D.
Prieto, Diego M.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 5 (2011) nr. 6 pagina's 2301-2310
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 55 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland