Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 11 gevonden artikelen
 
 
  The Physico-chemical, Sensory, and Textural Properties of Misti Dahi Prepared from Reduced Fat Buffalo Milk
 
 
Titel: The Physico-chemical, Sensory, and Textural Properties of Misti Dahi Prepared from Reduced Fat Buffalo Milk
Auteur: Narender Raju, P.
Pal, Dharam
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 2 (2008) nr. 1 pagina's 101-108
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland