Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing Beef Texture: Optimizing the Impact of Non-ionizing Radiation Intensity, Exposure Time, and Thickness of Nanocomposite Packaging
 
 
Titel: Enhancing Beef Texture: Optimizing the Impact of Non-ionizing Radiation Intensity, Exposure Time, and Thickness of Nanocomposite Packaging
Auteur: Fadeyibi, Adeshina
Akanbi, Olawale Peter
Kayode, Asaju Tesleem
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 18 () nr. 1 pagina's 942-952
Jaar: 2024-07-15
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland