Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Nuts, Dried Fruits, Dried Seeds and Black Olives as Enrichment Ingredients on Acrylamide Concentrations in Sweet and Savoury Biscuits
 
 
Titel: Effects of Nuts, Dried Fruits, Dried Seeds and Black Olives as Enrichment Ingredients on Acrylamide Concentrations in Sweet and Savoury Biscuits
Auteur: Schouten, Maria Alessia
Santanatoglia, Agnese
Angeloni, Simone
Ricciutelli, Massimo
Acquaticci, Laura
Caprioli, Giovanni
Vittori, Sauro
Romani, Santina
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 17 () nr. 6 pagina's 1525-1538
Jaar: 2023-09-28
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland