Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Effect of pH Shifting on Different Properties of Microwave-Extracted Soybean Meal Protein Isolate
 
 
Titel: Effect of pH Shifting on Different Properties of Microwave-Extracted Soybean Meal Protein Isolate
Auteur: Das, Dipak
Panesar, Parmjit S.
Saini, Charanjiv S.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 17 () nr. 3 pagina's 640-655
Jaar: 2023-07-03
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland