Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Multi-Frequency Ultrasound-Assisted Thawing Technology on Thawing Rate, Quality Properties, and Myofibrillar Protein Structure of Sea Bass (Lateolabrax Maculatus)
 
 
Titel: Effect of Multi-Frequency Ultrasound-Assisted Thawing Technology on Thawing Rate, Quality Properties, and Myofibrillar Protein Structure of Sea Bass (Lateolabrax Maculatus)
Auteur: Yang, Kun
Bian, Chuhan
Dong, Yixuan
Mei, Jun
Xie, Jing
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 17 () nr. 3 pagina's 656-669
Jaar: 2023-07-04
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland