Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Household Cooking Treatments on the Stability of β-glucans, Ergosterol, and Phenolic Compounds in White-Button (Agaricus bisporus) and Shiitake (Lentinula edodes) Mushrooms
 
 
Titel: Effect of Household Cooking Treatments on the Stability of β-glucans, Ergosterol, and Phenolic Compounds in White-Button (Agaricus bisporus) and Shiitake (Lentinula edodes) Mushrooms
Auteur: Morales, Diego
Bal, Monika Anna
Figueredo, Sara
Soler-Rivas, Cristina
Ruiz-Rodríguez, Alejandro
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 17 () nr. 3 pagina's 791-798
Jaar: 2023-07-15
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland