Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Nanocellulose as a Novel Cryoprotectant to Improve the Quality of Frozen Sour Cherries
 
 
Titel: Nanocellulose as a Novel Cryoprotectant to Improve the Quality of Frozen Sour Cherries
Auteur: Gençdağ, Esra
Görgüç, Ahmet
Yılmaz, Fatih Mehmet
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 17 () nr. 12 pagina's 4724-4738
Jaar: 2024-04-23
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland