Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 44 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Novel and Conventional Steam Blanching Impacts on Potato Starch Digestibility and Physicochemical Properties
 
 
Titel: Novel and Conventional Steam Blanching Impacts on Potato Starch Digestibility and Physicochemical Properties
Auteur: Mowafy, Samir
Liu, Yanhong
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 17 () nr. 12 pagina's 5066-5082
Jaar: 2024-05-17
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 44 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland