Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Molecular Mechanism of the Impact of Lipid Oxidation Products (2,4-Decadienal) on the Conformation of Grouper (Epinephelus coioides) Myofibrillar Proteins During Refrigeration and its Implications on the Overall Protein Flavor
 
 
Titel: Molecular Mechanism of the Impact of Lipid Oxidation Products (2,4-Decadienal) on the Conformation of Grouper (Epinephelus coioides) Myofibrillar Proteins During Refrigeration and its Implications on the Overall Protein Flavor
Auteur: Chu, Yuanming
Ding, Zhaoyang
Xie, Jing
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 17 () nr. 12 pagina's 5299-5311
Jaar: 2024-05-29
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland