Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Impact of Various Drying Technologies on the Drying Characteristics, Physico-chemical Properties, and Antioxidant Capacity of Walnut Green Husk
 
 
Titel: Impact of Various Drying Technologies on the Drying Characteristics, Physico-chemical Properties, and Antioxidant Capacity of Walnut Green Husk
Auteur: Ao, Jingfang
Wang, Jun
Shen, Heyu
Xie, Yongkang
Cai, Yingying
Xi, Meihua
Hou, Yujie
Li, Mei
Luo, Anwei
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 17 () nr. 12 pagina's 4679-4693
Jaar: 2024-04-22
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland