Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Application of Novel Processing Method (Multiple-Pass Ultrasonication with Mechanical Homogenization) for Producing Puree from Processed Carrot Discards
 
 
Titel: Application of Novel Processing Method (Multiple-Pass Ultrasonication with Mechanical Homogenization) for Producing Puree from Processed Carrot Discards
Auteur: Kaur, Gagan Jyot
Morden, Kitson
Orsat, Valerie
Singh, Ashutosh
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 15 () nr. 10 pagina's 2237-2251
Jaar: 2022-07-18
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland