Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Acid Gelation Properties of Camel Milk—Effect of Gelatin and Processing Conditions
 
 
Titel: Acid Gelation Properties of Camel Milk—Effect of Gelatin and Processing Conditions
Auteur: Ho, Thao M.
Zhao, Jiadi
Bansal, Nidhi
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 15 () nr. 10 pagina's 2363-2373
Jaar: 2022-08-11
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 15 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland