Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Coarse and Superfine-ground Wheat Brans on the Microstructure and Quality Attributes of Dried White Noodle
 
 
Titel: Effect of Coarse and Superfine-ground Wheat Brans on the Microstructure and Quality Attributes of Dried White Noodle
Auteur: Jin, Xiaoxuan
Lin, Suyun
Gao, Jing
Wang, Yong
Ying, Jian
Dong, Zhizhong
Zhou, Weibiao
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 14 () nr. 6 pagina's 1089-1100
Jaar: 2021-03-22
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland